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

Dynamic Duo: Samenwerking tussen bedrijven en kunstenaars

Kunst is niet alleen ter versiering, kunst kan ook nog eens heel praktisch zijn in de bedrijfssfeer. Zo hebben de meest bekende bedrijven een herkenbaar logo. Een samenwerking met een kunstenaar kan veel kansen bieden voor bijvoorbeeld marketing. Met een professionele en kunstzinnige uitstraling zal je product straks beter in de markt komen te liggen.

Curasano x Jacques Tange

Ooit liep Jacques Tange de Belgische eigenaar van Curasano te lijf in de Beauty Vakbeurs in Utrecht. De man bleek enorm fan te zijn van Tange. Uit deze toevallige ontmoeting is een vruchtbare samenwerking tussen Jacques Tange en Curasano ontstaan.

Tange heeft verschillende verpakkingen voor de zelfbruiner en tassen voor het bedrijf ontworpen. Curasano is een bekend Belgisch cosmetica merk en tevens hoofdsponsor van de Miss-België verkiezing.

De Miss België van de afgelopen drie jaar kregen o.a. een handbeschilderde tas en een schilderij van Tange. 

D-bottle x Jacques Tange

D-bottle heeft als missie om de hoeveelheid plasticafval in de oceanen terug te dringen. Tijdens de samenwerking met Jacques Tange werd de Schiedam Blue D-bottle geïntroduceerd. Dit is een speciale editie van de fles met ontwerp van Jacques Tange.

Schiedam Blue is een initiatief van Tange om de verloren traditie van Schiedams Blauw nieuw leven in te blazen. D-bottle maakt het voor iedereen in Schiedam makkelijk om onverpakt drinkwater te vinden door verschillende locaties te geven waar men deze D-TAP bottle kan vullen. Daarnaast doneren ze 5% van de opbrengst van de verkoop van de flessen aan Stichting dichterbij/NME Schiedam.

Share :

Twitter
Telegram
WhatsApp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart